Monday, March 3, 2014

SMILE ^^

Assalamualaikum?

sunnah rasul, hijab
Prophet pbuh said , " And when you speak to your brother , show him a cheerful face "

If you don't have a smile , i'll give you one of mine. Teheee

Notakaki : Comel kan ^^

15 comments:

  1. Assalamualaikum sha, hehe comelnya gambar kartun ni~ hehheee

    ReplyDelete
  2. kunjungan pertama kakak, nice post :)

    ReplyDelete
  3. bagi senyum no 5 satu..bungkus ikat tepi ye..heheheh

    ReplyDelete
  4. senyum tu mesti walau dalam hati sakit sekali hehehe

    ReplyDelete
  5. selamat pagi..saya singgah jenguk pemilik blog biru ni...

    ReplyDelete
  6. i dont have a smile..can u give me yours??huhu

    ReplyDelete
  7. Memang comelll... Grin grin.

    I singgah balik ni dari bumi...

    ReplyDelete
  8. ni tengah senyum ni... good reminder, akk ni selalu lupa nak senyum

    ReplyDelete
  9. senyum sebahagian dari iman, senang je nak senyum...

    ReplyDelete
  10. Wah ni kak duk eye to eye dengan shasha and smile ni :)

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala