Saturday, March 1, 2014

Keyword : Jep Sepahtu Tunang Orang

Jep Sepahtu Bertunang

Keyword Jep Sepahtu Bertunang nih semakin Femes/meningkat di carta blog aku . Pecaya atau tidak tengok gambar di bawah nih, nih aku Printscreen dari Nuffnang dengan Blog aku.

tunang Jep, Jep Sepahtu
klik untuk lebih jelas
 Keyword Blog:

jep sepahtu tunang
tunang jep sepahtu
jep sepah tunang
jep bertunang
jep sepah bertunang
jep sepahtu bertunang
gambar tunang jep
jep sepahtu dan tunang
jep sepahtu tunang ??

gambar tunang Jep, Jep sepahtu bertunang
Keyword Nuffnang :

jep bertunang
jep sepahtu bertunang
jep sepah bertunang

Mengikut analisis aku sendiri, ramai yang cemas bila keluar artikel pasal Pertunang Jep Sepahtu nih, jangan risau wahai tuan tuan dan puan puan sekalian. Jep sepahtu suda membuat pengakuan bahawa beliau melalui instagramnya yang dia belum lagi bertunang. masih belum Percaya ? Klik SINI . Di artikel tu, semua suda ada penerangan yang jelas tentang status Jep Sepah.


Kalau mau baca banyak lagi tentang Jep Sepah ini, boleh lah klik link link di bawah nih :)

Jep Sepahtu Tunang Orang ?

Perang Dingin Jep dan Shahrol, Ajak Tak Nafikan Atau Iyakan

Persamaan Jep Sepahtu dan Shahrol Shiro

Jep Sepahtu Ada Kembar ?

Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi Pelawak

NotaKaki :Sekali sekala promote link sendiri , tidak apa bah kan ? Heheheheh Lagi pun i peminat Jep Sepahtu dan Shahrol shiro. Hee *apakaitan. haha

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehe malam tadi tengok skoll of lawak.. jep asyik kena bahan dengan johan pasal tunang ni. hiewhiew ~~~

Nick Nashram said...

kalau la ade keywords orang cari pasal diri kite..cam best je..hehehe

cik lisa said...

uishhh semakin hebat hakak gua ni, haha, teruskan berblogging! semakin banyak keyword yang dapat, semakin bertambah peluang untuk dapat BE RM20+, believe me. chaiyok chaiyok!

babYpose said...

Sambil berpost sambil berpromote adat berblog :)

KH amad said...

byk tul keyword psal jep bertunang..

msredcheesecake said...

Tu nak carik gambar tunang jep la t gaknya...hheee

ros_reeza said...

memang meletop eh entry pasal Jep. ada jugak tengok skul of lawak ari jumaat lepas... Johan dok kata jep dah tunang :)