Thursday, February 13, 2014

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

Assalamualaikum?

 
 
      Hari ini saya akan join Giveaway yang di buat oleh kak Ina. Ini adalah tahun ketiga IntanBerlian Mega Giveaway atau Giveaway tahunan yang di buat di blog Kak Ina sendiri. Giveaway ini kak Ina buat setiap februari sempena tahun kelahiran kak Ina dan juga blog dia. 
     Semua hadiah hadiah yang akak ina giveaway kan nih semua best best, boleh tengok dekat SINI . Antara semua hadiah, kalau Alisha dapat cabut nombor saya . hehehe harap harap lah dapat EPHYRA dari yang di sponser sendiri oleh kak ina. sebab mau try juga kalau kamceng dengan muka i. hihihi. Ohh sesiapa yang teringin beli Ephyra ni boleh lah beli dengan Kak Ina atau kak shida . komfom dapat harga murah. hihi #Promot

Ohh Sebelum saya terlupa, saya mau wish Happy Birthday buat Kak Ina. Semoga dipanjangkan umur dan  Murah rezeki . Dan dapat membesarkan Alisha , Aqilah dan yang dalam perut tu dengan Lancar dan Baik #Eh . Hihi. Dan semoga Kita bertambah comel di Tahun baru ini. Peace yow

15 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
IntaNBerliaN said...

Thanks join..

Good luck.. :)

Ololooo comelnya ucapan.. thanks sgt2 tau (^_^)

Farhain Azmi said...

singgah balas kunjungan di sini..thanx ye sudi lawat blog yong.. good luck :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ya =)

arina abdul rahman said...

salam.. datang balas kunjungan.. salam perkenalan :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, semoga berjaya dan murah rezeki ya sha ~~~

Deqla Manjew said...

singgah sini dari GA yg sama..good luck yer. :)

lynn kamarul said...

gud luck ye

CikPuan Jiyah said...

hi alien planet marikh! dah habis meronda? Minum petang jom!! :P

ezzyra said...

dtg dr tmpt yg sama..

good luck..:)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal datang melawat planet marikh :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam SY..
saye dtg dari planet earth mmbalas jejak..hihi..
terima kasih sudi jejak..

encem superman..pinjam buleh..? :)

gud luck you too dear..

ummiaisys said...

salam..balas kunjungan..jauh bebenor awak dr planet marikh..hehe..anyway,salam perkenalan..

http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Yun Sing said...

Balas kunjungan.. Good luck.. kami dari planet 'Venus', planet paling panas. Jangan dok wat hal dekat 'tempat kediaman' Nanti kami lancar serangan api.. hehehe.. :3

Mila Jamil said...

rodger rodger...
rondaan dari alien planet marikh telah diterima,,over...