Friday, February 7, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

bangun dengan gaya hidup FROZEN

Awal awal pagi lagi aku menyibukkan diri yang tidak berapa sibuk ini.

Kesibukan aku yang pertamaa. bangun bangun makan maggi yang di buat oleh Chef. Mak Jemah or we can call her Miss Jemmyyy.

 Dalam pertengahan aku memakan sang maggi kari perisa lembu. aku ter sibuk berimaginasi tentang kehidupan ku yang akan datang .

    Selepas berimaginasi , aku pun bercerama di twitter , tweet san tweet sini , tweet sinun, sehingga hati ini puas dengan ke tweet tan aku yang tidak masuk akal tu.
Troll face
Selepas aku suda bertweet sakan. akan ku stalk twitter orang orang yang berkenaan. seperti twitter Mak Jemah, Kak Limah, Pak Din dan ramai lagi.

Lepas aku tidak tahu lagi mau buat apa. aku pun mula awkward, dan memasang semula laptop dan menuju ke laman sesawang yang di beri nama Encik Blog.

     Bermula lah cerita ku di awal pagi ini. sewaktu aku berjalan jalan sekeliling blog, aku terjumpa Artikel yang di beri tajukk "Giveaway 5K Dunia sebenar Shida" . Setelah godek godek entri, follow syarat sana Like syarat sini. akhirnya tercipta lah Entri aku bagi men support giveaway yang di buat kak Shida. Dengan lafaz basmalah, saya mak jemah ingin meng joinkan diri di dalam Giveaway 5K Dunia sebenar Shida ini. Sekian.


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

23 comments:

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..

    jemput singgah ke segmen saya pulak..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  3. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  4. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  5. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  6. hai datang membalas kunjungan di petang hari :D

    ReplyDelete
  7. membalas kunjungan dari GA yang sama :)

    http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    all the best!

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  9. tq dh singgah n jga kwsan blog sya.. hehe, sya dtg mmbalas kunjungan pagi ini..
    http://dlilasayangmama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. heheheh memang betol2 macam dalam planet bila bw sini ...

    ... kunjungan balas dari planet sebelah ... Good luck to you too!!

    ReplyDelete
  11. Salam..saya datang singgah sini balas kunjungan..gud luck :-)

    ReplyDelete
  12. salam .. datang dari segmen yg sama.. jemput singgah :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  13. salam ... datang dari segmen yg sama .. jemput singgah :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  14. gud luck...singgah dari GA yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  15. singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  16. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  17. congrats!!!! :D Kita semua pemenang Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida
    hihihik.
    Qila singgah jap hiks.

    ReplyDelete
  18. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala