Wednesday, February 19, 2014

Wanita Lamar Lelaki Amalan Terpuji


What say you? Awal awal pagi lagi aku ternampak akhbar nih di facebook. dengan secara kebetulan pula aku jumpa nih di dalam page ustaz Azhar Idrus . "Perigi mencari timba" belum pernah lagi termaktub dalam istilah agama islam. kann


Cr: facebook

9 comments:

  1. kalau ikut hukum tak salah pun... tapi memang dah adat kita orang melayu ni, perempuan kan sepatutnya pemalu... hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak.. bagusnya.. hehee. Kalau dah suka, apa nak malu tapi dengan syarat sopan la ajak nikah ye dok? heheee ~~~

    ReplyDelete
  3. lambat sangat kan tgg lelaki tu bertindak.. hihi

    ReplyDelete
  4. untung lelaki soleh kan kene lamar ngan perempuan.. awww,, hehe..

    ReplyDelete
  5. Yup, no such things as Perigi cari Timba, kalau ada jodoh, tak kira siapa2 yg lamar

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala