Tuesday, February 11, 2014

Beautiful Dance Moves - Formula Addmath

Assalamualaikum?


   Aku pun bekas budak yang mengambil pelajaran addmath.  Aku paham perasaan kau roy. Mula mula aku ambil course nih, memang tiada rasa apa apapun. sebab ambil pun pasal minat mathematics, tapi jangan di salah anggap, addmath bukan math biasa yerr kawan kawan. Ada lah juga tajuk yang sama tapi ini lebih kepada level atas sikit. Tajuk mula mula memang ada kesenangan sikit, tapi kalau suda masuk Bab - bab susah tu, sekian bye bye untuk semua lah. hihi.

    Ini aku bagi kamu Formula Addmath sin, cos, tan itu. hihi . jangan lupa menari dengan hati yang eksited. hehehehehehehehehehehehehehehehehehe.

Formula Addmath

       Hehehehehe, bagi adik adik yang ambil SPM tahun ini, tolonglah fokus kalau cikgu mengajar dan jangan lupa tanya dengan cikgu kalau tidak tahu. jangan jadi macam aku yang macam katak dalam tempurung. Jangan kamu mengata cikgu dari belakang, nanti kena balik dengan kamu. Pesanan ikhlas dari Mak Jemah. :)


Kalau ada usaha , Dapat Bha itu. Chill .

2 comments:

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala