Friday, December 21, 2012

Mohon Sumbangan Ikhlas / Entri ke-100

Assalamualaikum ?

   Hari ini adalah hari entri ke-100 aku selama aku beberapa bulan aku mula aktif berbloging ini. Di sebabkan nampak macam cantik angka tersebut, jadi aku dengan hati terbukanya ingin membuat satu entri berkenaan dengan sumbangan yang diperlukan oleh anak yatim. Mari kita tengok keadaan rumah di sana. Gambar kredit kepada kak nadia .








   Nampak keadaan disana kan? Jadi aku hanya mampu buat entri sahaja untuk membantu Kak Nadia mencari sumbangan. Kak Nadia dan membernya akan ke sana dan memberikan sumbangan kita kepada mereka. Kepada sesiapa yang sudi menyumbang sila pergi ke blog Kak nadia untuk maklumat lanjut sila . 


Nota kaki : Maaf buat masa nih bz sedikit, besok ada orang kawin jadi tergendala bw di blog anda. Entri ini khas untuk membantu mereka :)

17 comments:

Dianaa said...

kalau nak copy entri ni boleh?

shasha yacob said...

@Dianaa di alu alu kan, sila lah kopi :D

✿A I N A A✿ said...

ena dah share benda ni kat fanpage ena... hope kita dapat membantu mereka yang serba kekurangan ni.. sedih tengok

miz ruha said...

dah baca kat entri sapa entah tadi.. lupa pula...

intanfirdaus247 said...

sama2 kita sebarkan oerkara yang baik ini..:)

nik ros said...

hope ramai yg membantu nnt :)

C'Jai said...

Terima kasih berkongsi info..Inshaa Allah sama2 kita bantu..

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye

QA's ~ mamapapa said...

inshaaAllah akak akn cuba ke tmpt ni..dkt sgt ngan rumah akak :)

sa mic said...

Teringat nak share tentang ni, dia ada roger kelmarin kelmarin dan kelmarin dulu . Tapi itulah masa selalu cemburu, aihh

boni kacak said...

sama-sama kita membantu mereka :)

Shiyda Aqma said...

marilah sama2 membantu , pernah dgr cte pasal ni :)

IntaNBerliaN said...

Terima kasih kongsi info ni.. moga kita sama2 dapat bantu apa yg termampu..

IntaNBerliaN said...

done nestum, milk a deal n churprise

nadia said...

yayanggg, terima kasih sangattt sangattt sebab sudi buatkan entry untuk sama2 tolong nadia carikan sumbangan. hanya Allah mampu balas jasa baik awak dan semuaaa. T__T terharuuuuu

kay_are said...

tau tempat ni.. pernah join member wat event dekat umah ni dulu.. memang sporting bebudak dekat sane =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama2 kita bantu yg termampu