Sunday, December 9, 2012

Update Keputusan : Malaysia vs Thailand Separuh Akhir Piala AFF Suzuki

Assalamualaikum?

Gambar dirompak di SINI.

   Dengan ini di maklumkan bahawasanya Harimau malaya akan berlawan dengan Sang Gajah pada Jam 8 malam hari ini, hanya ada tinggal beberapa minit lagi pertandingan akan di mulakan. Oleh itu Mari lah kita ramai ramai memberi sokongan yang baik baik untuk pemain Harimau malaya. Tolong jangan ada yang jatuhkan semangat juang encik Harimau. Kalah menang adat permainan . jadi di minta semua rakyat malaysia menyokong harimau malay , tidak kita tua , muda, janda, duda, bujang, single, couple dan yang sama waktu dengannya.
    Bagi sesiapa yang sudi letakkan banner harimau malaya di blog anda sila terjah Blog Denaihati . jom Bagi semangat semangat semangat. 

Pusingan Pertama

Philippines vs Singapore : 0 – 0

Malaysia vs Thailand pada 9/12/12 jam 8.00 pm waktu Malaysia di Stadium Nasional, Bukit Jalil. Harga tiket RM40.

Pusingan Kedua

Singapore vs Philippines pada 12/12/12 jam 7.30 pm waktu Singapore di Stadium Jalan Besar.

Thailand vs Malaysia pada 13/12/12 jam 8.20 waktu Malaysia di Stadium Supachalasai.




Maaf Khairul Fahmi, wa sudah jatuh hati dengan Farizal Marlias. ahaks. 


Nota kaki : Maaf . Berblogwalking tergendal buat seketika. bagi laluan kepada bola dulu.


UPDATE !

Keputusan Penuh Malaysia vs Thailand Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 

Malaysia 1-1 Thailand

Jaringan goal malaysia Norsyahrul Idhan/Mat Yo.


Ayoyoyoyoy . Harimau Boleh !


21 comments:

  1. Harap Malaysia berjaya menumpaskan Thailand macam ni.

    ReplyDelete
  2. apek dah lupa daratan ._. very dissaponted with him

    ReplyDelete
  3. sayang plak cubaan last tu x masuk.. seri la plak~

    ReplyDelete
  4. hehe seri la tadi heeh agak susah kalini laluan harimau malaya

    ReplyDelete
  5. semoga hari Rabu ni Harimau Malaya akan menang.. Tahniah kepada Harimau Malaya tadi.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Kita mesti kena menang kat Thailand nanti. Mesti klu mahu ke final. oh my farizal. hahaha tiba2..apex boleh cuti kawen dah. hiuhiu

    ReplyDelete
  7. Menang sokong, kalau kalah pun mesti la kena sokong..bagi bertambah semangat utk pertempuran akan datang ye tak?

    ReplyDelete
  8. Hopefully separuh akhir kedua nanti Malaysia menang

    ReplyDelete
  9. wa pun dah jatuh hati dengan farizal marlias. aummm! hahaa

    ReplyDelete
  10. timbal balik ni moga mesia menang...go go go

    ReplyDelete
  11. apek tetap no 1 bagi akak. haha maaf! :p

    ReplyDelete
  12. moga moga thailand menang !

    ReplyDelete
  13. farizal dah tgglm kn apek abislahh...huhuhu

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala