Thursday, December 13, 2012

Tahniah Harimau Malaya, Kalah Bermaruah.

Haippp,


    Walaupun harimau malaya kalah dengan gajah hari ini, tidak menjadi masalah untuuk kita semua, sebab malaysia kalah bermaruah.sudah namanya diaorang berat sebelah, apa boleh buat. Walaupun kamu kalah , harimau malaya tetap dihati . Nampaknya banyak   pengulas bola  di facebook hari ini. Jom tengok :

“Thailand kalau tolak tak kena card , malaysia cuit bahu sikit.. Kad merah ! Dasar Pengadil KPOP !”

 “Kalau tak mampu menyokong ketika kalah , jangan bersorak ketika menang !”

“Gua syak Rajagobal dah boleh amik skim pencen saraan awal... btw terima kasih raja walaupun kalah , anda memang kenal pemain anda ! anda memang kenal amar rohidan !”

“Refree senang hati THAILAND menang terus menari GANGNAM STYLE !!”

“gua harap penyokong Malaysia , setia macam Liverpool ! Walaupun kejuaraan hanya sejarah !”


“Farizal Marlias ! Anda terbaik malam ni !”


“ADMIN TAK MARAH PEMAIN THAILAND,YANG BANGANG TU REFF..NAMPAK SANGAT BIAS..BILA MALAYSIA DA KENA 2-0 BARULA NAK BAGI ADVANTAGE KAT MALAYSIA..KONON NAK AMBEK HATILA TU..PUIHH LA!!!”


“Salah satu tajuk akhbar esok pgi, 'HARIMAU TUMPAS DI KAKI GAJAH' tpi, tu pun ada BERUK dari korea yg tolong GAJAH. Hahah lucu”

“Tu diaa mat yoo bersilat ! *kunyah kuaci*”



  Itu dia, pengulas pengulas terhebat Kita . Nampaknya ramai yang berpotensi jadi pengulas bola nih, apa tunggu lagi , isi lah borang. Ni lagi satu, kalau mahu tahu apa faktor faktor kekalahan harimau malaya hari ini, sila tekan SINI .




Nah nih boipreng kamu. in open relationship nih. siapa cepat dia kena kad merah.



Bikin panas pula kalau tengok balik,si Fadhli  dapat kad merah.  cilaka punya pengadil.



Nota kaki : pengadil tuh memang mahu makan kaki gajah nih.







19 comments:

  1. hahaha...memang best bace status facebook time macam nie, ape ape pon, Harimau Malaya tetap terbaekk

    ReplyDelete
  2. memang nak kena sunat tu ! hahaha geram betul lah..

    ReplyDelete
  3. perli sungguh entry sis ni.. terbaik!!! sakit hati sungguh dengan pengadil Thai.. macam hape je... mabuk kot

    ReplyDelete
  4. Reff kpop tu mmg berat sebelah..nyampah..

    ReplyDelete
  5. tak pe la. bukan rezeki malaysia kan :)
    mmg sakit hati tgk pengadil tu

    ReplyDelete
  6. as salam kak nak singgah sini ye adik, kak pun memang hangat je badan tengok bola malam tadi....

    ReplyDelete
  7. grrrr geram gila tgok pemain gajah n reff kpop tu...mmg M'sia kalah bermaruah la kn..Anyways,they did their best Selamanya Harimau Malaya..

    ReplyDelete
  8. dya pun geram..rasa nak hentuk2 pale reff tu bgi waras

    ReplyDelete
  9. haa betul tu..reff mcm hampeh.. nmpk sgt bias..

    ReplyDelete
  10. memg skit ati tgk pengadil nih semalam

    ReplyDelete
  11. dia terlalu sepet sangat . Sebab tu tak nampak plus juling lagi . Mungkin laaa . Hahahah

    ReplyDelete
  12. @Cekodok Manis
    haha..setuju2..mata sepet sampai xleh nmpak yg mana betol yg mn salah..kepop betol laa reff tu..grrrr

    ReplyDelete
  13. Kita sibuk ckp bola sepak..tp sedar x perpaduan kita sesama manusia semakin kukuh..sebab apa..semua syg kan malaysia...tahniah.mat yo bersilat semalam atas pdng

    ReplyDelete
  14. wa cukup anti reff kpop tu. ciss! hehe :D
    selamanya sokong malaysia. olelee :D

    ReplyDelete
  15. akak terlepas la babak matyo bersilat tu. tgk guna internet je kan, tu yg blh terlepas. rugi la!

    ReplyDelete
  16. Tak tau okje nk mengulas...sebab tak minat bola!

    ReplyDelete
  17. Pengadil tu skit ati betol...tp xper la dh xder rezeki kan nk menang...redo jer la hahaha

    ReplyDelete
  18. yes !!!! maruah tercalar dek Kpop reff yg mengong tu......
    2 tahun lagi kita bangkit kembali......

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala