Friday, December 21, 2012

Mohon Sumbangan Ikhlas / Entri ke-100

Assalamualaikum ?

   Hari ini adalah hari entri ke-100 aku selama aku beberapa bulan aku mula aktif berbloging ini. Di sebabkan nampak macam cantik angka tersebut, jadi aku dengan hati terbukanya ingin membuat satu entri berkenaan dengan sumbangan yang diperlukan oleh anak yatim. Mari kita tengok keadaan rumah di sana. Gambar kredit kepada kak nadia .








   Nampak keadaan disana kan? Jadi aku hanya mampu buat entri sahaja untuk membantu Kak Nadia mencari sumbangan. Kak Nadia dan membernya akan ke sana dan memberikan sumbangan kita kepada mereka. Kepada sesiapa yang sudi menyumbang sila pergi ke blog Kak nadia untuk maklumat lanjut sila . 


Nota kaki : Maaf buat masa nih bz sedikit, besok ada orang kawin jadi tergendala bw di blog anda. Entri ini khas untuk membantu mereka :)

17 comments:

  1. ena dah share benda ni kat fanpage ena... hope kita dapat membantu mereka yang serba kekurangan ni.. sedih tengok

    ReplyDelete
  2. dah baca kat entri sapa entah tadi.. lupa pula...

    ReplyDelete
  3. sama2 kita sebarkan oerkara yang baik ini..:)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih berkongsi info..Inshaa Allah sama2 kita bantu..

    ReplyDelete
  5. inshaaAllah akak akn cuba ke tmpt ni..dkt sgt ngan rumah akak :)

    ReplyDelete
  6. Teringat nak share tentang ni, dia ada roger kelmarin kelmarin dan kelmarin dulu . Tapi itulah masa selalu cemburu, aihh

    ReplyDelete
  7. sama-sama kita membantu mereka :)

    ReplyDelete
  8. marilah sama2 membantu , pernah dgr cte pasal ni :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kongsi info ni.. moga kita sama2 dapat bantu apa yg termampu..

    ReplyDelete
  10. done nestum, milk a deal n churprise

    ReplyDelete
  11. yayanggg, terima kasih sangattt sangattt sebab sudi buatkan entry untuk sama2 tolong nadia carikan sumbangan. hanya Allah mampu balas jasa baik awak dan semuaaa. T__T terharuuuuu

    ReplyDelete
  12. tau tempat ni.. pernah join member wat event dekat umah ni dulu.. memang sporting bebudak dekat sane =)

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala