Friday, December 14, 2012

Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum?


   Cerita pasal semalam aku masi tidak puas hati dengan ketidak adilan si pengadil kpop tu. Bikin panas kalau kamu tengok balik cara dia bagi kad merah dengan fadhli
   Lepas tengok bola semalam, aku terus on laptop buat entri bla bla bla pasal bola rujuk SINI . lepas sudah siap buat semua tuh, tiba tiba rasa mahu buka nuffnang, buka seja nuffnang , sejuk terus hati nampak cpuv baru. ahaks. tengok nih tengok nih


Nampak kan kan? sejuk terus kawasan mata aku disini. ada dua lagi cpuv on going , kalau sudi tekan tekan , klik klik ,  lah ya. kalau mahu dibalas , tinggalkan saja nota cinta anda di komen :) disini ada tips cara mendapatkan BE . tekan SINI

macam nih rupa tuh maxis hotlink SOS Top Up. details dia semua ada dalam iklan tuh.



Nota mak jemah : "Inilah tanah tumpahnya darahku. Negara pasukan biarlah hanya satu. Harimau kami berlari laju. Belang nak tertanggal dari baju"

31 comments:

  1. waa..bestnya..rezeki dik.. akk punya belum dapat lagi yng baru.. :)

    ReplyDelete
  2. weeeehuuu..tahniah shahsa...my buddyz...hehehe

    tentu lepas ni makin rajin update entry...kan..kan...:D

    ReplyDelete
  3. lahai... kite xreti nk main nufnang nih... huu T^T

    ReplyDelete
  4. taniah , hehe . Semoga dimurahkan rezeki lagi yew :B

    ReplyDelete
  5. bestnyer....tak penah dpt BE lg...huhu..

    ReplyDelete
  6. Wahh dah dapat BE, tahniah ye :D

    ReplyDelete
  7. tahniah! tekan dh..hehe...bila lah hery nk dpt lg ni..haha

    ReplyDelete
  8. terus sejuk ati ye? ape pun tahniah! =)

    ReplyDelete
  9. tak tgk sgt bola sbb seme tkde semangat nk tgk..huhu
    tahniah dapat Be :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah dear..murah rezeki :) May Allah bless u

    ReplyDelete
  11. tahniah anakanda,rezqi tu..boleh lah belanje bunda..hehe..

    ReplyDelete
  12. Adat permainan Bola..bestnya dpt cpuv br..

    ReplyDelete
  13. best ler dpt be...luqman nye belog ade satu be! yg bulan 10 arituh still on going..huhu..lepas dah xde dah..

    ReplyDelete
  14. bestnya... alhamdulillah... tahniah... :)

    ReplyDelete
  15. amboi byknyer cpuv yg tgh on going.jeles :)
    bak sini satu..hehe

    ReplyDelete
  16. yeayyy sis pun ad 2 cpuv tgh on going :)

    ReplyDelete
  17. sabar2 jgn marah. hempuk je pengadil tu.

    eh takleh jd ni. awk dah ade BE tu. akak nk pi cek jgk la nuff ni. kehkeh.

    ReplyDelete
  18. murah rezeli Sha..boleh le belanja KFC...

    ReplyDelete
  19. murahnya rezeki.....
    alhamdulillah.....

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala