Saturday, December 8, 2012

Maharajalawak Mega 2012. Musim penyingkiran.

Haipppp,
gambar, kredit dekat tukang twitter. 



  Ya betul minggu penyingkiran pada malam ini. Bagi yang minat meminati kepada warga warga maharajalawak mega 2012 ini mesti mewajibkan diri itu duduk depan tibi sambil makan keropok ikan kan .Tapi yang pastinya aku menunggu nunggu adeyyy Jozan satu *geleng geleng kepala*.
    Dengan suka suka hatinya aku memberitahu bahawasanya JOZAN tidak mengecewakan pada malam ini adey adey adey, tea ice soneyy satu. haha. 
    Holamak zizan pakai baju sekolah lah, ini membuktikan dia telah mencairkan hati para para wanita yang meminatinya di seluruh stadium itu dan jugak para para pondan yang meminatinya tidak lupa juga kepada makcik makcik di luar sana . termasuklah diri ini. okay sudah sudah dengan boipreng i zizan tuh.


    Dan dukacitanya di maklumkan Pmai, Dadidu dan Balas terkeluar pada malam ini. sungguh . tidak aku duga , kenapa mesti balas terkeluar. dorang lawak apa? mau buat macam mana ,undian buat balas dan otai otai kita nampaknya tidak menyebelahi mereka malam ini.
     Okay okay jangan sedih sedih, jom tengok gambar para para peserta maharajalawak mega yang sempat aku curi rompak dekat page maharalawakmega. yang best ada disini :)

lama tidak dengar cerita Yb kita, hidup Yb !

Ohmaigad. zizan please, jangan rompak hati aku. haha -__-

ini pun best, cerita pasal bola. yang penting dorang sukung Harimau malaya

ini pun best bro. nasib tidak tersingkir .

  Kesimpulannya , kenapa harus ada tiga penyingkiran? kenapa tidak lima sekaligus. ehe. jangan bash aku. -___-. yang penting malam ini JOZAN MelatoP  ! Zizan zizan. Bgai yang tidak berpeluang tengok tadi , cuba klik SINI. carik sendiri ya, scroll jika rajin. :)

Nota kaki : aku pilih Jozan, anda bagaimana ?






31 comments:

  1. kite tak de astro . kite tak leyh tgk MLM . hehe . tpi kite taw , JOZAN mesti best . hehe

    ReplyDelete
  2. ena tak tengok!!! ena tgok cerita kat Disney Channel.. ishhh ruginyaaaaaaa hurmmm.. terima kasih la entry sis ni.. boleh ena tahu perkembangan semasa maharajalawak mega

    ReplyDelete
  3. kak sempat tgk time jozan jer sbb ttdo huhuhu^^myb kak lebih kepda pink JAMBU heheee..

    ReplyDelete
  4. leeza tak amek astro citra or mastika... haaaaa.....
    buat masa ni download, tp tak tgk2 lagi.... aduhai.....

    ReplyDelete
  5. amboi..peminat zizan yea
    sis nak minat johan la..hehe

    ReplyDelete
  6. kan? singkir je semua . tggal yg nak bwk pg final sudah la . hahahhaha

    ReplyDelete
  7. la x tido lg pakjoe ingat pakjoe terjah pagi nie x kantoi hehe

    ReplyDelete
  8. wak pon X sempat nk layan maharajalawak nii.. IHhkkks

    ReplyDelete
  9. wah...sampai 3 kumpulan tersingkir?? banyak juga tu... saya tak sempat nak tgk..

    ReplyDelete
  10. wah...sampai 3 kumpulan tersingkir?? banyak juga tu... saya tak sempat nak tgk..

    ReplyDelete
  11. ciksu tak tengok.dah terminate astro :D

    mornink ;D

    ReplyDelete
  12. sempat jugak tengok semalam sekejap ..haha

    ReplyDelete
  13. sekali 3 org keluar..hamikk..hahaha.....dh blh jangka dh :p

    ReplyDelete
  14. selamanya Jozaaaaaaaan! Haha auw auw auw

    ReplyDelete
  15. jozan ayie pun suka depa..memang lawak :)

    ReplyDelete
  16. as salam

    paling best jozan, shiro,jambu,R2..tu jek :)

    ReplyDelete
  17. tak berpeluang nak tgk mlm ni cedih :(

    ReplyDelete
  18. ramai penyokong jozan nih..:)

    ReplyDelete
  19. Mmg dah bleh agak sapa nak kuar hi hi..

    ReplyDelete
  20. Mesti lah Jozan.!! ahhaa
    Tapi kan Da Di Du tu malam semalam tak berapa nak menyerlah laa semalam, tak gelak pomm

    ReplyDelete
  21. cuma kesian tengok orang2 dah lama dalam bidang lawak ni... buat lawak orang tak gelak pun.. mungkin lawak orang sekarang ni dah lain.. and Jozan je paham kan cara nak buat lawak orang2 sekarang ! vote for Jozan :D

    jemput singgah blog zakwanzain [dot] com....

    ReplyDelete
  22. apsal bandung jokers tu xkeluar lg..tensen akak tgk haha

    ReplyDelete
  23. sekali 3 group yg kuar...lwk dorg memg tak menyengat mlm tuh

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala