Friday, December 14, 2012

Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum?


   Cerita pasal semalam aku masi tidak puas hati dengan ketidak adilan si pengadil kpop tu. Bikin panas kalau kamu tengok balik cara dia bagi kad merah dengan fadhli
   Lepas tengok bola semalam, aku terus on laptop buat entri bla bla bla pasal bola rujuk SINI . lepas sudah siap buat semua tuh, tiba tiba rasa mahu buka nuffnang, buka seja nuffnang , sejuk terus hati nampak cpuv baru. ahaks. tengok nih tengok nih


Nampak kan kan? sejuk terus kawasan mata aku disini. ada dua lagi cpuv on going , kalau sudi tekan tekan , klik klik ,  lah ya. kalau mahu dibalas , tinggalkan saja nota cinta anda di komen :) disini ada tips cara mendapatkan BE . tekan SINI

macam nih rupa tuh maxis hotlink SOS Top Up. details dia semua ada dalam iklan tuh.



Nota mak jemah : "Inilah tanah tumpahnya darahku. Negara pasukan biarlah hanya satu. Harimau kami berlari laju. Belang nak tertanggal dari baju"

31 comments:

Mimie said...

tahniah

Mimie Najib said...

waa..bestnya..rezeki dik.. akk punya belum dapat lagi yng baru.. :)

Ayie Abas said...

weeeehuuu..tahniah shahsa...my buddyz...hehehe

tentu lepas ni makin rajin update entry...kan..kan...:D

shar90 said...

lahai... kite xreti nk main nufnang nih... huu T^T

Mrs Velentine said...

tahniah

Cekodok Manis said...

taniah , hehe . Semoga dimurahkan rezeki lagi yew :B

Nory Zoulkefle said...

bestnyer....tak penah dpt BE lg...huhu..

zila manaf said...

wehuuu

Myra Jay said...

Wahh dah dapat BE, tahniah ye :D

dya bunga said...

bestnya dpt be

hazwan hairy said...

tahniah! tekan dh..hehe...bila lah hery nk dpt lg ni..haha

kay_are said...

terus sejuk ati ye? ape pun tahniah! =)

Si Matatajam said...

Eh sama...Tahniah yek..

✿A I N A A✿ said...

Tahniah!!! hehehe...

Tihara said...

tak tgk sgt bola sbb seme tkde semangat nk tgk..huhu
tahniah dapat Be :)

Seneorita Baharin said...

Tahniah dear..murah rezeki :) May Allah bless u

kak nora said...

tahniah anakanda,rezqi tu..boleh lah belanje bunda..hehe..

SyAmSuL AnUaR said...

Adat permainan Bola..bestnya dpt cpuv br..

luqman zakaria said...

best ler dpt be...luqman nye belog ade satu be! yg bulan 10 arituh still on going..huhu..lepas dah xde dah..

cerita best said...

wahhhhb best nya tahniah

miz ruha said...

bestnya... alhamdulillah... tahniah... :)

nik ros said...

amboi byknyer cpuv yg tgh on going.jeles :)
bak sini satu..hehe

TiranaAduka said...

tahniah shasha

chemay said...

wahhh.
tahniah dapat be
:D

cik nana said...

yeayyy sis pun ad 2 cpuv tgh on going :)

Misz Fazie said...

tahniah dik ;)

نورعيم said...

sabar2 jgn marah. hempuk je pengadil tu.

eh takleh jd ni. awk dah ade BE tu. akak nk pi cek jgk la nuff ni. kehkeh.

hainom OKje said...

murah rezeli Sha..boleh le belanja KFC...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah sha..murah rezeki :-)

Cinta Misteri said...

Tahniah yep

Remy hazza said...

murahnya rezeki.....
alhamdulillah.....